Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Pioneer komt met nieuwe, hoogwaardige stereocomponenten

Vroegâh… toen kocht je geen alles in één oplossing. Je ging op zoek naar de ultieme versterker, de ultieme CD-speler en de ultieme tuner. Componenten noemde je die onderdelen en met het nieuwste setje van Pioneer, gaan we terug naar die tijd…

Bij de nieuwe sets stopt Pioneer een klasse D eindversterker en ook op de CD-speler wordt niet bespaard. Er zit een 192kHz/32-bit D/A-omzetter in om zoveel mogelijk detail uit je CD’s te halen.

De SX-P01 klasse D eindversterker heeft een vermogen van 2x75Watt en beschikt tevens over een FM ontvanger met RDS. De versterker heeft twee analoge en twee digitale ingangen. Je houdt dus wat ruimte over om bijvoorbeeld je smartphone en zelfs je PC aan te sluiten.

Pioneer P1 Pure Compact Zwart

De PD-P01 CD-speler kan naast gewone audio CD’s, ook met MP3 en WMA CD’s overweg Via een USB aansluiting is het ook mogelijk om muziek van een stick af te spelen. Deze zelfde USB aansluiting is ook geschikt voor iOS.

De twee S-P01 speakers bevatten een 12CM glasvezelwoofer en een 25mm soft dome tweeter. Ze zijn glanzend-zwart afgewerkt.

Beschikbaarheid

De nieuwe set is vanaf half-maart verkrijgbaar. Hij verschijnt in het zilver en in het zwart. De adviesprijs bedraagt €649.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.