De braintrainers waren een jaar of 6 geleden enorm hot. Natuurlijk scoorde Nintendo zelf met Dr. Kawashima’s, maar ook partijen als UBIsoft kwamen met dergelijke titels op de markt. Dit jaar probeert Nintendo het weer.

De nieuwe braintrainer van Dr. Kawashima’s krijgt de langste titel die we in tijden hebben gezien: “Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?”

Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? Is inmiddels de derde Dr. Kawashima’s titel die Nintendo in Europa uitbrengt. De oude games waren samen al goed voor 15 miljoen verkochte exemplaren en ook ik heb ze hier nog ergens liggen.

In deze nieuwe game legt Dr. Kawashima’s de nadruk op de concentratie en het werkgeheugen. Omdat de game het beste werkt wanneer je deze iedere dag even gebruikt, raadt Nintendo dan ook aan deze uit de eShop te downloaden zodat je niet met de losse gamecard hoeft te slepen ;-).

De game bevat in totaal 18 nieuwe oefeningen aangevuld met 12 oefeningen uit de eerdere titels. De moeilijkheid wordt aangepast op jouw niveau zodat het spel uitdagend blijft.

Beschikbaarheid

Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? Ligt op 12 april in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.