Met de opkomst van de mobiele speakers, is het bijzonder om te zien dat ze ook bijna allemaal van een microfoon zijn voorzien. Handig om even een handsfree gesprek te voeren, maar met groepen laat zo’n speaker het kwalitatief toch al snel afweten.

Microcone Mac

stacks_image_11

Met de Microcone hebben een paar ontwikkelaars een leuke oplossing bedacht. Deze speakerphone, die je via USB op je Mac aansluit, bevat zes microfoons. Deze registreren gesprekken die in hun richting plaatsvinden. Hierdoor kan de Microcone andere microfoons uitschakelen om ruis te onderdrukken. Het is bovendien mogelijk om alle gesprekken op losse audiotracks op te slaan. Hierdoor kun je bij het terugluisteren op een bepaald persoon inzoomen. Handig!

Microcone Moodshot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.