Wat Intel doet met Will.I.Am, gaat BlackBerry met Alicia Keys doen. Tenminste, zo kondigen ze het aan. Alicia Keys wordt namelijk de nieuwe zangeres global creative director van BlackBerry.

De stap van BlackBerry is opvallend, gezien mevrouw Keys begin vorig jaar nog de liefde verklaarde aan haar iPhone. Daarnaast is het natuurlijk de vraag wat Alicia Keys nu echt voor BlackBerry kan betekenen behalve het componeren van de achtergrondmuziek in de reclames van het bedrijf. Will.I.Am staat alom bekend als een liefhebber van innovatie en technologie. Een liefhebberij die zover gaat dat hij ook echt producten bedenkt en laat ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.