GadgetGear.nl

Pioneer komt met gelimiteerde Platinum Collection apparatuur voor DJ’s

Voor vele DJ’s is Pioneer al jaren het merk op het gebied van mengpanelen en CD-spelers. Pioneer viert haar succes met een gelimiteerde oplage van de Platinum Collection.

De Platinum Collection omvat twee CDJ-2000NXS-M CD-spelers, een DJM-900NXS mengpaneel en een RMX-1000-M effectenpaneel. Voor de afwerking maakt Pioneer onder anderen gebruik van platina en chroom waardoor de apparaten spiegelen als nooit tevoren.

Beschikbaarheid

In totaal heeft Pioneer 2.000 van deze sets laten produceren. Daarmee zijn het echte collector’s items geworden. De setprijs bedraagt €7.499.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten