Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Luigi’s Mansion 2 krijgt multiplayer ondersteuning

Afgelopen zomer mocht ik hem al even spelen, de nieuwe Luigi’s Mansion 2. De eerste game uit de serie sinds de originele release op de Nintendo Gamecube waarin Mario’s broertje weer op spokenjacht mag.

Tijdens mijn eerste kennismaking met deze nieuwe game, was ik al behoorlijk onder de indruk van de grafische prestaties en de leuke puzzels die in de game zitten. Dat ik daarna lange tijd niets meer van de game heb gehoord blijkt niet vreemd. Achter de schermen heeft Nintendo hard doorgewerkt.

Nu de release in maart dichterbij komt, heeft Nintendo namelijk bekendgemaakt dat het mogelijk wordt om de game ook in multiplayer te spelen. Dit kan op een lokaal netwerk, maar natuurlijk ook via het internet. Zo is het nu mogelijk om met maximaal 4 spelers de game te doorkruizen.

In de multiplayer modus speel je in de Scarescraper. Een toren van 5, 10 of 25 verdiepingen waarin het team van spelers alle spoken van op verdiepingen moeten vangen om tenslotte de strijd met de eindbaas aan te gaan. Het moeilijkheidsniveau is aanpasbaar zodat deze modus voor iedereen toegankelijk is.

Beschikbaarheid

Luigi’s Mansion ligt in maart in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.