Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jabra komt met nieuwe lijn hoofdtelefoons

Afgelopen jaar introduceerde Jabra de Solemate. Het eerste product dat Jabra niet zozeer voor mobiel gebruik, maar echt voor de muziekliefhebber introduceerde. Dit jaar komt Jabra ook met een serie serieuze hoofdtelefoons voor audioliefhebbers.

Dolby Digital Plus en de Jabra App

Met de introductie van al deze hoofdtelefoons, gaat Jabra ook met Dolby Digital Plus aan de slag. Deze digitale algoritmes verbeteren de kwaliteit van gecomprimeerde muziek. Daarnaast kun je muziek geoptimaliseerd afspelen met de Jabra Sound App voor iOS en Android.

Jabra Vox

Jabra heeft de Vox voorzien van kabels die niet snel in de knoop zullen raken. Daarnaast krijg je er ColorCore Eargels bij die het draagcomfort moeten verbeteren. Uiteraard vergeet Jabra niet waar haar roots liggen, dus de Jabra Vox is ook gewoon als headset te gebruiken.

Jabra Vox

Jabra Revo

De Revo-lijn van Jabra is opgebouwd op een stevig aluminium frame met stalen scharnieren. Ook de bekabeling is tange-free waardoor deze langer mee moet gaan. Gesprekken aannemen en de muziek bedienen gaat via de afstandsbediening in het snoer van de Jabra Revo.

Jabra Revo

Jabra Revo Wireless

De Jabra Revo Wireless is meer dan een Revo zonder snoertje. Met de draaischijf op de oorschelp is de muziek te bedienen. Tracks skippen door simpelweg te draaien? Klinkt wat mij betreft enorm interessant. Een dubbele microfoon zorgt er bovendien voor dat, wanneer je een gesprek aanneemt, dit met zo weinig mogelijk achtergrondgeluiden gebeurd.

Jabra Revo Wireless

Beschikbaarheid

Volgende maand worden deze nieuwe producten op het MWC aan het publiek getoond. Daarna verwachten we dat ze snel in de schappen zullen liggen. De adviesprijzen zijn € 99,95 voor de Jabra Vox, € 199,95 voor de Jabra Revo en € 249,95 voor de Jabra Revo Wireless

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.