Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Steelseries introduceert het Apex en Apex Raw Toetsenbord

Steelseries heeft tijdens de CES twee nieuwe toetsenborden voor gamers gelanceerd. De Apex en de Apex Raw. Bij die laatste gaat het, zoals de naam al doet vermoeden, om puur ramplezier.

De twee Apex keyboards zijn aan de bovenkant en aan de linkerzijde voorzien van macro toetsen. Om te voorkomen dat je de weg kwijt raakt, heeft de W toets twee verhogingen. Zo weet je op de tast dat je vingers goed op de WASD knoppen liggen.

Steelseries Apex Zijkant

De 20 meest gebruikte gamingtoetsen zijn voorzien anti-ghosting. Dit probleem kan normaal ontstaan wanneer je meerdere toetsen exact tegelijk intoetst. Bij de belangrijkste toetsen heeft Steelseries hier dus een oplossing voor bedacht.

Zwel de spatie als de pijltjestoetsen zijn groter op de Apex toetsenborden. Zo kun je deze gemakkelijker gebruiken. Optionele voetjes onder de toetsenborden zorgen ervoor dat je ze naar wens aan kunt passen.

Steelseries Apex Raw

Beide toetsenborden zijn van verlichting voorzien, al zit daar wel een groot verschil in. De Apex Raw licht alleen op in het wit, maar is wel in 8 trappen instelbaar. De gewone Apex is multicolor. Je kunt van 5 zones de kleur en de intensiteit instellen.

Beschikbaarheid

Het Steelseries Apex keyboard gaat €99,99 kosten. Voor de Apex Raw betaal je slechts €69,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.