CES: LEGO Onthult Mindstorms EV3

Tijdens de CES heeft LEGO de nieuwste generatie Mindstorms onthuld. Het gaat alweer om de derde generatie. Met de tweede generatie was het al mogelijk om draadloos te communiceren, maar met de nieuwste generatie heb je Android en iOS ondersteuning vanaf het moment dat je hem aanzet.

De intelligente steen (zo wordt de computer genoemd) bevat nu ook een SD kaartslot. Hier kunnen grote programma’s op worden opgeslagen. Daarnaast zijn er diverse nieuwe sensoren om mee de programmeren.

Beschikbaarheid

De LEGO Mindstorms EV3 doos komt halverwege dit jaar op de markt en gaat in Amerika $350 kosten. Voor iedereen die met Mindstorms EV2 werkt, LEGO heeft alle sensoren in de aanbieding. Check de online shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.