Roccat introduceert het Isku FX Gaming Keyboard

Met de introductie van het Isku FX Multicolor Gaming Keyboard, komt Roccat op de rand van het oude jaar toch nog even met een heel bijzonder product aanzetten. Het toetsenbord beschikt namelijk over ondersteuning voor Talk FX, wat er voor zorgt dat het keyboard de verlichting aanpast aan de hand van jouw in-game ervaringen.

De Roccat Isku FX markeert alweer de derde generatie van deze Roccat toetsenborden, dat op haar beurt weer symbool staat voor het succes van het ontwerp van deze serie. De Isku FX beschikt over witte, UV-getinte toetsen. Daarnaast is het standaard mogelijk om de kleur van de achtergrondverlichting te bepalen uit een palet van 16.8 miljoen kleuren en 6 helderheidniveaus.

Talk FX past vervolgens tijdens het gamen de kleuren van het toetsenbord aan op de gebeurtenissen in het spel. Onder anderen World of Tanks van Wargaming.net biedt ondersteuning voor Talk FX. Zo zal het toetsenbord (en andere Talk FX ondersteunende accessoires) wit knipperen wanneer een nieuwe ronde van start gaat terwijl er een rood signaal is wanneer je wordt aangevallen.

Talk FX zorgt bovendien voor betere communicatie tussen toetsenbord en muis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via het toetsenbord een aanpassing aan de easy aim te doen die het gedrag van de muis Beïnvloed. Overigens is dit ook een functie die Photoshoppers aan moet spreken omdat het zo gemakkelijk wordt om pixel-perfect te werken omdat de DPI instellingen van de muis worden aangepast.

Beschikbaarheid

Het Isku FX toetsenbord ligt nu in de winkel en kost slechts €99,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events