De koffie is heerlijk, maar eerlijk is eerlijk… het is soms wat lastig om eraan te komen. Natuurlijk kun je de cupjes van Nespresso via internet en via de telefoon bestellen, maar als het sneller moet, moet je toch naar de boutique en daar is het over het algemeen wachten in lange rijen.

Met de bouw van een compleet nieuwe boutique in Amstelveen, maakt Nespresso een einde aan de lange rijen voor de kassa. Het is namelijk de eerste winkel in de Benelux die RFID inzet om het aankopen van etuis met de bekende capsules enorm te versnellen.

Wanneer je de boutique binnenloopt, zie je meteen al een enorme muur met daarin alle smaken die Nespresso te bieden heeft. Nespresso noemt dit de Self Selection Service. Trek je een etui uit de muur, dan wordt deze meteen weer aangevuld.

De etuis die je aan wilt schaffen, stop je allemaal in één van de Nespresso tasjes die in de winkel hangen. Wanneer je eenmaal klaar bent met shoppen, hoef je de tas alleen nog maar in één van de betaalterminals te zetten.

Met behulp van de RFID tags, scant de betaalautomaat in één keer alle etuis die je in het tasje hebt gestopt. Hierna hou je de Nespresso clubkaart tegen de kaartlezer en kun je gewoon met je pinpas de etuis afrekenen.

De winkel bevat maarliefst vier afrekenpunten in de Self Selection Service hoek. Naast dat de automaten de inhoud van de tas meteen afrekenen, deactiveren ze ook de beveiliging van de etuis zodat je zonder problemen de boutique weer kunt verlaten.

Naast de aanschaf van capsules, blijft het natuurlijk mogelijk om de vele smaken van Nespresso voor (of na) aanschaf te proeven. Daarnaast is ook de rest van het Nespresso assortiment in de boutique te vinden. Van koekjes tot kopjes en machines. Doordat het personeel minder aandacht aan het afrekenen hoeft te besteden hebben ze ook meer tijd om goed te adviseren.

Deze nieuwe boutique is te vinden aan de Rembrandthof 42 te Amstelveen. Bij succes, zat de Self Selection Service ook in andere boutiques geplaatst worden. Daarnaast worden deze boutiques momenteel ook in Duitsland en Zwitserland geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.