Op het moment dat dit bericht verschijnt, sta ik als het goed is voor de nieuwste Nespresso shop van Nederland. Deze nieuwe winkel staat in het stadshart van Amstelveen en lijkt een primeur voor Nederland te hebben.

Enkele dagen geleden ontving ik namelijk een uitnodiging om naar deze opening toe te komen. Een uitnodiging met een bijzonder pasje erin. Een pasje met het Nespresso logo en op de achterkant het logo van Club Nespresso.

Daarnaast lag een kaartje. Een kaartje dat uitlegt dat ik deze kaart in de Nespresso Self Selection automaat moet gebruiken. Een automaat die kennelijk in Amstelveen staat. Op het moment van schrijven weet ik verder niets, maar een update zal snel volgen ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.