Vorige maand wist Apple ons niet te verassen met de iPad Mini, maar zeker wel met de iPad 4. Feitelijk de iPad 3 maar dan net wat sneller en met een Lightning connector. Met de iPad 5 zou Apple over een paar maanden alweer voor een nieuwe revolutie moeten zorgen.

Hoewel we nu alle covers van de iPad 2, naar de iPad 3, naar de iPad 4 hebben mogen meenemen, zou de iPad vijf er wel weer heel anders uit gaan zien.

Apple zou terug gaan naar een 9.7 inch display waarmee de iPad 5 dichter bij de iPad Mini komt te staan Ook zou hij de dikte van 7mm over moeten nemen. De resolutie van het scherm blijft wel 2048×1536 pixels.

De nieuwe iPad zou in maart moeten verschijnen. Dat is vijf maanden na de introductie van de iPad 4 en 11 maanden na de iPad 3. Met andere woorden, de derde generatie iPad Retina in een jaar tijd en dan hebben we de iPad Mini dus niet meegeteld. Bij de nachtopening voor de iPad 3 wisten de meeste winkels al niet meer uit te verkopen. Ik ben benieuwd hoe het in maart zal gaan.

Het blijven natuurlijk geruchten, maar daar zijn we ook gek op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.