Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

eSfere De Design Android Console

Terwijl we geduldig wachten tot in maart de nieuwe Ouya Android console bij ons bezorgd gaat worden, meld de volgende Android console zich alweer op IndieGoGo. Ditmaal gaat het om de eSfere. Een console met een design dat ook de vrouwelijke gamer zeer aan zal spreken.

Er zijn namelijk twee bijzondere eigenschappen aan deze console. De ene is het modulaire design van de joypad. Het andere, is de accessoireset die je via IndieGoGo aan kunt schaffen. Maar eerst… wat zit er onder de motorkap?

De eSfere bevat een onbekende quad-core Tegra-3 CPU met maarliefst 2GB aan RAM. Daarnaast krijg je 16GB aan opslagruimte op de console, 2 USB 2.0 poorten, bluetooth, WiFi, ethernet en een HDMI aansluiting. De console draait daarnaast op Android OS 4.1 en is verkrijgbaar in 7 kleuren.

De gamepad van de eSfere is bijzonder omdat deze eigenlijk alleen maar uit een groot touchpad bestaat Met behulp van knoppensets, zet je zelf je favoriete controller in elkaar. Handig!

En dan de accessoires… Als je de eSfere nu via IndieGoGo koopt, heb je twee mogelijkheden. De meest bijzondere is dat je een setje van drie vazen kunt kopen die exact bij de console passen.

De tweede accessoire is een uitbereiding met 128GB aan opslagruimte. Daarnaast geeft deze je meteen twee extra USB 2.0 aansluitingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.