Archos 97 Titanium HD, een 2048x1536 Pixel Tablet

Net wanneer je denkt dat Retina helemaal de shit is, komt Archos de hoek om knallen met zijn nieuwste tablet. De Archos 97 Titanium. Een tablet van 9.7 inch met een resolutie van maarliefst 2048x1536 pixels.

Het mag duidelijk zijn, Archos zet groots in om de strijd met de Nexus 10 van Google en de iPad 4 van Apple aan te gaan. De tablet is dan ook uitgerust met een dual-core 1.6Ghz CPU en dat is hard nodig op deze resolutie, net als de 1GB aan Ram geheugen die de tablet meekrijgt.

Natuurlijk is Archos ook van de lage prijzen, dus de tablet wordt standaard uitgerust met 8GB aan opslagruimte. De rest voeg je zelf via MicroSD toe. Het geheel draait trouwens op Android 4.1.

Hoewel er nog geen specifieke aankondigingen voor Nederland zijn gedaan, verwachten wij wel dat deze tablet ook in de Nederlandse schappen komt te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram