Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Unboxing: Wii U Premium Pack

Eindelijk is het zo ver. De Wii U ligt in de winkels. Natuurlijk weten we dat we na het uitpakken eerst een update moeten downloaden en dat Nintendo een klein probleempje heeft om ons allemaal tegelijk van de update te voorzien. We starten dus maar met een unboxing van het Wii U Premium Pack.

Wanneer je de doos van de Wii U opent, zie je twee losse dozen zitten. We beginnen met de bovenste doos. Deze bevat vrijwel alle accessoires.

Wanneer we beginnen met uitpakken, vinden we eerst een hele stapel documentatie inclusief alle details over hoe je jouw Network Premium account aan kunt maken. Deze is onderdeel van de premium pack.

We vinden twee pootjes om de Wii console stevig rechtop te kunnen zetten. Een dock en normaal standaard voor de GamePad Pro, een sensorbalk (dezelfde als van de Wii), een HDMI kabel en de game Nintendo Land. Is dat alles? Nee!

De netstroom adapters voor de Wii U en de GamePad Pro-dock pasten niet meer op de foto ;-). Tijd voor de tweede doos die in de verpakking zit.

Eigenlijk zitten hier maar twee dingen in, maar dat zijn wel dé twee dingen die we nog misten. De Nintendo Wii U en natuurlijk de GamePad Pro. Tijd om de boel aan te sluiten. Morgen lees je de hele review.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.