Ravensburger Introduceert Elektronisch Doolhof

Doolhof kennen we natuurlijk al jaren. Het bordspel stond in mijn jeugd (de jaren 90) hoog op mijn verlanglijstje, en nog steeds speel ik dit bordspel erg graag. Met de toevoeging van een elektronisch boek hoopt Ravensburger een goede opvolger te introduceren.

Het bordspel draait om een tovenaar die door de boze heks Grimelda naar het magische toverboek is verbannen. Je gebruikt dit boek in jouw tocht door het magische labyrint om met de bewoners te praten. Deze zullen je via het boek opdrachten geven waarmee je magische edelstenen kunt verdienen. Edelstenen die je nodig hebt om het spel tot een goed einde te brengen.

Het leuke van Doolhof was, en blijft natuurlijk het dynamische imago van de game. Iedere beurt moeten stukjes van het doolhof worden verschoven waardoor het spelbord constant veranderd. Hiermee help je jezelf, of probeer je andere spelers dwars te zitten.

Beschikbaarheid

Elektronisch Doolhof van Ravensburger ligt nu in de schappen voor €39,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.