Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Massale Nachtopeningen bij Release Call of Duty: Black Ops II

De release van Call of Duty: Black Ops II, zal voor vele gamers één van de belangrijkste releases van het jaar zijn. Natuurlijk wisten we je al te vertellen dat Activision een spectaculaire releaseparty organiseert, maar dat is niet het enige.

Een groot deel van de vestigingen van onder andere Bart Smit, Intertoys, Game Mania, Free Record Shop en de meeste Media Markten zal in de nacht van 12 op 13 november de deuren openen. Een aantal winkel (o.a. Game Mania) houdt daarbij ludieke acties. Denk aan prijzen voor verklede bezoekers, aanwezigheid van vuurspuwers etc etc. Wil je de game dus al in de nacht oppikken? Check even op de site van jouw favoriete gamestore om te kijken of ze open zijn.

Eén reactie

  1. Komt Brugman ook naar de launch event in HMH? zou wel leuk zijn elkaar weer ff te zien laatste x was arkham city challenge. zo ja ga jij dan alvast ff langs pri dammi hehehe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.