Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Komt Nintendo met de Wii Mini?

Nu de Wii U op het punt staat gereleased te worden, gaan de geruchten dat Nintendo met de Wii Mini gaat komen. Nintendo zou, net als Xbox en Playstation 3, met een kleinere variant van de bestaande console komen. Die ook nog eens goedkoper is.

De Wii Mini zou in 7 december in Canada verkocht gaan worden. Hij zou nog maar $99 hoeven kosten, waardoor de Wii Mini hetzelfde effect zou kunnen bereiken als de Playstation 2. Die console bleef ook tot lang na de release van de PS3 populair.

De Wii Mini zou ook een aangepaste hardwareset hebben. Zo is het niet meer mogelijk om GameCube games op de console te spelen. Opvallend is ook dat de netwerkverbinding zou ontbreken. Veder is het een toploader geworden. Met andere woorden, de zwarte klep die je nu ziet, klapt naar boven open. We gaan het zien :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.