Kingston heeft gisteren haar nieuwe HyperX Beast-lijn gelanceerd. Dit zijn nieuwe reepjes high-performance RAM-geheugen dat door haar design en prestaties, gericht is op gamers, overclockers en case modders.

Het geheugen uit de HyperX Beast-lijn is standaard geklokt op 2.400MHz en verkrijgbaar in setjes van 8GB tot 64GB. Qua performance, komen de nieuwe modules het best tot hun recht in een Intel i5/i7 systeem of bij gebruik in combinatie met een AMD A-Series CPU.

De HyperX Beast modules zijn ook Intel XMP ready. Voor de echte hard-core gebruikers betekent dit dat je een speed profile kunt kiezen om zo op het juiste moment, de maximale performance uit het geheugen te trekken. Daarnaast zien ze er ook erg bruut uit.

Specs

De snelheid van de modules loopt van 1.600MHz tot 2.400MHz. De CAS latendy is CL9, CL10, CL11 en het voltage zit tussen de 1.5v en 1.65v.

Beschikbaarheid

De HyperX Beast modules zijn verkrijgbaar van 8GB tot 64GB in setjes van twee, vier of acht modules. Kingston geeft levenslange garantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.