Om minister Schultz van Haegen te feliciteren met de herbenoeming van haar ministerschap, heeft Epson als ludieke actie een printer aan de minister gegeven. Het gaat daarbij om één van de nieuwe WorkForce modellen van Epson.

Het idee is dat de WorkForce Pro WP-4535 DWF de minister mee moet helpen om de begrotingsdoelstellingen van de minister te behalen. Dit doordat de printer 50% goedkoper zou zijn in de printkosten en tot 80% op energieverbruik.

Epson wil hiermee ook haar nieuwe inktpatronen onder de aandacht brengen. Met de nieuwe inkten van Epson moet het namelijk goedkoper zijn om met de Workforce printers te printen dan met laderprinters. Daarnaast heb je bij de WorkForce printers geen last van stoflongen door stof van de toner cassettes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.