Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De Smaak van: Nespresso Variations 2012

Het einde van het jaar komt eraan en dan is het tijd voor luxe en smaak. Het liefst tegelijk. Met de nieuwe Variations 2012 doet Nespresso een duit in het zakje. Nespresso-drinkers krijgen namelijk toegang tot drie nieuwe, exclusieve smaken voor 2012.

De Variations worden de komende tijd naast de 16 bestaande grand cru’s aangeboden. De nieuwe Variations 2012-serie bestaat uit de smaken hazelnoot, macademia en kokosnoot.

De afgelopen twee dagen heb ik van deze nieuwe smaken mogen genieten. Mijn persoonlijke favoriet is de hazelnoot geworden. Deze grand cru combineert de smaak van de heerlijke Livanto koffie met de subtiele smaak van praline chocolade. Tsjah, ik ben echt een praline fan, dus dat kon ook niet anders ;-).

De Livanto koffie stond ook centraal in de macademia en Kokosnoot smaken van Nespresso. Opvallend is het vleugje citrus dat in de macademia te vinden is terwijl de kokosnoot toch echt heel duidelijk naar kokosnoot smaakt.

Naast het bestellen van 50 capsules per smaak, is het ook mogelijk om één doos met onderstaand assortiment te bestellen.

What else? What’s next?

Beschikbaarheid

De nieuwe Grand Cru’s uit de Variations 2012-serie zijn vanaf half november te koop via Nespresso Boutiques en via de website van Nespresso. Een etui met tien Grand Cru’s kost €4,20.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.