Braun Introduceert de All Terrein SERIES 5 Scheerapparaten

Braun heeft deze week de nieuwe Series 5 scheerapparaten geïntroduceerd. De scheerapparaten zijn voorzien met FlexMotionTec dat de scheerkop en de individuele scheerelementen alle kanten op laat bewegen. Met recht een reden om het een All Terrain series te noemen ;-).

Naast het goed kunnen volgend van de contouren van het gezicht, is de Series 5 ook met de nieuwe PowerDrive motor uitgerust. Dit geeft de scheerbladen 20% meer kracht. Daarnaast levert de nieuwe Lithium Ion accu 30% meer energie. Na 1 uur laden, kun je 45 minuten scheren. De UltraActiveLift is een oscillerende (trillende) trimmer die er voor zorgt dat ook platliggende haren worden meegepakt wat een nog gladder resultaat oplevert.

Clean & Renew

Naast de nieuwe series 5, is er ook een nieuw clean & renew sation uitgebracht. Deze zit bij de 5070cc en de 5090cc scheerapparaten. Dit station reinigt en laadt het scheerapparaat tegelijkertijd. Het reinigen gebeurt met een alcoholisch middel om optimaal resultaat te behalen.

Nat Scheren

Ook nat scheren is mogelijk. De Series 5 5040 kan gewoon onder de douche en in bad gebruikt worden. Daarnaast is het mogelijk om deze in combinatie met scheerschuim te gebruiken.

Beschikbaarheid

De nieuwe Braun Series 5 ligt in november in de winkel. De 5030 is het instapmodel en gaat €199,99 kosten. De 5040 Wet 7 Dry gaat €229,99 kosten. De 5070cc is alleen online te koop voor €249,99 en de 5090cc zal voor €289,99 in de schappen liggen. Die laatste twee zijn dus inclusief het Clean & Renew station. Lees de review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.