Na de overstap op de Lightning connector van Apple, lijken voor accessoirebouwers voorzichtiger te zijn geworden met de ondersteuning van deze nieuwe plug. Toch gooit Belkin voorzichtig twee nieuwe lightning-connector accessoires in de schappen.

Het gaat om de nieuwe Belkin Lightning-autolader (F8J075btBLK) en de Belkin laad/sync-dock (F8J057). Die eerste is een standaard 12-volt autolader waar het Lightning snoertje aan vast zit. De kabel meet 1.2 meter en is alleen in het zwart verkrijgbaar.

De Belkin laad/sync-dock (F8J057) wordt zonder kabel uitgeleverd en bevat een uitklapbare AUX stekker. Hiermee kun je het aux signaal naar de 3.5mm earpod connector van de dock sturen om daar jouw earpods of een externe speaker op aan te sluiten. Verder bevat deze dock natuurlijk een lightning connector om jouw iPhone 5 mee op te laden.

Beschikbaarheid

Deze accessoires liggen halverwege deze maand in de schappen. De verkoopprijzen zijn nog niet gecommuniceerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.