D-Link Introduceert de DIR-506L Pocket Cloud Router

Altijd al een draagbaar WiFi netwerk willen hebben? Dan zou de DIR-506L van D-Link een interessante optie kunnen zijn. Deze kleine, witte doos is namelijk in staat om zelf een WiFi netwerk op te zetten en deze (zonder netstroom) vier uur lang in de lucht te houden.

Hierdoor is het makkelijk om snel content te delen met andere gebruikers van het WiFi netwerk. Via de USB aansluiting op het apparaat kunnen sticks op het netwerk te delen. D-Link noemt dit SharePort. Daarnaast kan de SharePort ook gebruikt worden om mobiel back-ups te draaien en om smartphones en tablets op te laden. In dat geval doet de Pocket Cloud dienst als mobiele accu.

Naast gebruik voor het opzetten van een mobiel WiFi netwerk, is het ook mogelijk om de Cloud Router in te zetten als access point of Hotspot.

Beschikbaarheid

De D-Link Pocket Cloud Router DIR-506L ligt deze maand in de schappen en zal €79,95 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram