Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Crayola en Griffin Lanceren Crayola Digitools voor de iPad

Griffin kennen we natuurlijk al jaren van de innovatieve gadgets en de samenwerking met Crayola is ons ook niet onbekend. De twee lanceerden immers al een speciale tekenpen voor kinderen. Nu zijn de twee terug met een nog groter tekenpakket.

De nieuwe Digitools bieden de gebruiker nog meer mogelijkheden om creatief met de iPad om te gaan. Met de nieuwe stylus set is het nu ook mogelijk om te stempelen, te rollen en met behulp van de juiste apps zelfs om echte 3D tekeningen te maken. Die kun je dan bekijken met de bijgeleverde 3D bril.

De digitools werken op een vergelijkbare manier als de AppMates die we eerder hebben gereviewed. Ze bevatten meerdere aanraakpunten en door de afstand te meten, weet de software welke tool je gebruikt.

Griffin brengt de gadgets in vier verpakkingen op de markt. De 3D Pack, de Airbrush Kit, de effects pack en de Deluxe Pack. Die laatste bevat alle tools. De kleine packs kosten $19,99 en de Deluxe gaat voor $39,99 over de toonbank. Voorlopig kun je de sets enkel nog importeren, maar ik verwacht dat deze producten al snel bij de Nederlandse webshops komen te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.