Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Activision Reageert op het Skylanders Drama

Afgelopen weekend was ik bij het Skylanders evenement in Almere. Hoewel het wel druk was op het moment dat ik vertrok, leek er verder geen vuiltje aan de lucht.

Helaas liep de drukte in de loop van de dag verder op en zondag was het niet anders. Een tekort aan goodiebags, uren wachten en zelfs een vechtpartij. Het is allemaal de lezen in de tientallen reacties die op het artikel binnenstroomden. Je ziet dan ook hoe een leuk initiatief door teveel animo in een drama uitloopt. Wij vroegen Activision om een reactie op het gebeuren in Almere, en dit is wat ze hadden te zeggen:

The organisers of the Skylanders Spyro’s Adventure Arena Tour would like to thank everyone that attended the event in Almere this weekend. The Tour was designed to provide families with the opportunity to play Skylanders Spyro’s Adventure and see Skylanders Giants ahead of the game’s launch on 19th October.

A combination of factors, including the weather and the overwhelming popularity of the tour, caused the experience to be limited due to safety concerns. We apologize to anyone who attended the event whose expectations were not met with the content available on the day.

Activision erkent in deze reactie duidelijk dat het evenement te krap van opzet was. Dat ze de vinger wijzen naar het weer klopt voor mijn gevoel niet helemaal, maar dat laten we voor wat het was. Het is in ieder geval duidelijk dat Activision op de hoogte is van de onvrede over de situatie.

3 reacties

  1. Oke en een compensatie voor alle kids en ouders die voor niets zijn gekomen is er niet? Wel een erg mager statement. Dit had zelfs mijn 9 jarige kunnen opstellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.