Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

UPC Wijzigt Zenderpakket

Vanaf vandaag is het zenderpakket voor digitale TV kijkers bij UPC gewijzigd. Een aantal zenders van de NPO (publieke omroep) stoppen ermee en daar krijgen we weer een aantal andere (HD) kanalen terug.

De nieuwe HD kanalen die vanaf vandaag op de UPC mediabox gevonden kunnen worden zijn Eurosport2 HD, ARD HD en ZDF HD. Daarnaast neemt UPC ook het erotische kanaal Dorcel XXX HD in het pakket op. Het totaal aantal HD zenders is nu 38, al zitten daar maar 17 van in het standaard pakket.

Voor iedereen die in de grensstreek woont en een sterke behoefte heeft aan Duitse zenders heeft UPC ook goed nieuws. WDR wordt uit het Royaal pakket gehaald en in het basispakket gestopt. Daarnaast voegt UPC ook nog de NDR en RTL Television toe. Daarmee is de zender voor iedereen toegankelijk. Een andere nieuwe zender in het basispakket is Crime & Investigation.

De NPO trekt de stekker uit de doorgifte van Sterren24 en Spirit24. Daar krijgen we 192TV en Djazz voor terug. Daarnaast krijgen we ook de Christelijke zender Family 7 teug in het pakket.

Ook op gebied van radiozenders heeft UPC nieuws. Ook hier krijgen de fans van de Duitse taal meer te luisteren. UPC voegt namelijk 7 Duitse kanalen toe en wel WDR 1, 2, 3 en 4 en NDR 1, 2 en 3.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.