GadgetGear.nl
Apple TV

Gerucht: Apple gaat TV kanalen in bundels aanbieden

Met eigen TV content is Apple nog niet heel succesvol geweest. Daarom lijkt het bedrijf zich nu op een andere markt te gaan storten. Het aanbieden van bundels met TV kanalen. Een beetje wat Knippr hier in Nederland doet.

Het nieuwe model gaat voor het eerst in de VS de markt op. De geruchten gaan dat Apple zowel individuele kanalen in abonnementen gaat verkopen als voordeelbundels met meerdere kanalen. Een logisch businessmodel waarbij Apple’s Appl TV weleens een hele belangrijke rol zou kunnen gaan spelen.

Via Engadget.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten