Logo GadgetGear.nl
Apple TV
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Apple gaat TV kanalen in bundels aanbieden

Met eigen TV content is Apple nog niet heel succesvol geweest. Daarom lijkt het bedrijf zich nu op een andere markt te gaan storten. Het aanbieden van bundels met TV kanalen. Een beetje wat Knippr hier in Nederland doet.

Het nieuwe model gaat voor het eerst in de VS de markt op. De geruchten gaan dat Apple zowel individuele kanalen in abonnementen gaat verkopen als voordeelbundels met meerdere kanalen. Een logisch businessmodel waarbij Apple’s Appl TV weleens een hele belangrijke rol zou kunnen gaan spelen.

Via Engadget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.