GadgetGear.nl

Ring introduceert de Stick Up Cam Wired HD

Onder de vlag van kersverse moeder Amazon, heeft Ring gisternacht haar nieuwste camera gepresenteerd. De Ring Stick Up Cam Wired is een Full HD camera met (uiteraard) volledige Alexa integratie.

De nieuwe Ring Stick Up Cam Wired beschikt over een microfoon en speaker voor twee-weg communicatie. De camera filmt nu op een Full HD resolutie. De camera geeft ook notificaties wanneer beweging wordt gedetecteerd. Het nieuwe voetje kan bovendien ook gebruikt worden als wandbeugel voor montage aan de muur.

De Ring Stick Up Cam Wired is overigens geen deurbel of deurbelvervangen. Het gaat hier om een pure IP camera oplossing.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten