TomTom in de Mazda 6 en Fiat Abarth 500/Punto

TomTom heeft vandaag twee nieuwe, grote overeenkomsten aangekondigd. Zo zal de navigatie apparatuur van TomTom onder anderen te vinden zijn in de nieuwe Mazda 6 en de Abarth uitvoeringen van de Fiat 500 en de Fiat Punto.

Voor de Fiat 500 en Punto zal het systeem geïntegreerd worden met het Fiat Blue & Me systeem. De integratie zorgt ervoor dat navigatie, telefonie en entertainment over hetzelfde audiosysteem lopen en natuurlijk dat centrale bediening geen probleem is.

De nieuwe TomTom voor Fiat is op een speciale plug in het dashboard te plaatsen. Op de behuizing is met lasers het Abarth-logo gegraveerd en TomTom levert er ook nog eens een mooi lederen tasje bij.

De samenwerking met Mazda is vooral een voortzetting van wat de twee bedrijven al deden. In-dash navigatieoplossingen bieden. De systemen van TomTom waren immers ook al in de Mazda 6 aanwezig. Het systeem van TomTom zit volledig in het dashboard verwerkt en is dus niet mee te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.