GadgetGear.nl

Samsung Komt met Anti-iPhone 5 Reclame

Je kon er op wachten. Na alle rechtszaken gooit Samsung nog wat extra kolen op het vuur. De koreanen komen namelijk met een nieuwe advertentie waarbij ze de nieuwe iPhone 5 afzetten tegen de Galaxy S III die zij al enkele maanden op de markt hebben.

Natuurlijk is de advertentie van Samsung niet hemelaal eerlijk. Qua hardware zien de specs van de Galaxy S III er inderdaad veel beter uit dan die van de iPhone 5. Echter verlengt Samsung de lijst met functionaliteiten die voornamelijk softwarematig zijn. Daar zet Samsung geen unieke softwarefuncties van de iPhone 5 tegenover.

Dat is jammer, want Apple heeft toch ook unieke features waar Samsung moeilijk tegenop kan. Wat te denken van de nieuwe navigatie functies die Apple in samenwerking met TomTom levert? Het feit dat je de nieuwe Lightning Connector om kunt draaien en hij nog steeds werkt? (lekker belangrijk)

Nee, Samsung met Samsung’s lijstje kan ik het niet helemaal eens zijn. Had Samsung het bij enkel een hardware overzicht gehouden dan zou het een stuk correcter voelen. Dan winnen ze het immers ook. Alleen al om het feit dat het display veel beter is en omdat Apple nog steeds geen NFC in de iPhone heeft zitten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.