Romain Jerome maakt Dure Retro Gaming Horloges

Horlogemaker Romain Jerome heeft een nieuwe serie horloges ontworpen met als thema Pac-Man en Space Invaders. Dat het niet alleen om het uiterlijk gaat blijkt wanneer je weet welke exclusieve materialen de ontwerper gebruikt. Je krijgt namelijk een echt stukje ruimtegeschiedenis om je pols.

De horloges zijn natuurlijk Swiss Made, maar de echte exclusiviteit zit hem in de grondstoffen. Die komen deels uit Amerika en van de maan. De achterkant van de horloges (geen foto van) is namelijk gemaakt van een legering die bestaat uit zilver en puinsteen van de maan. De achterplaat zou vormgegeven zijn als een maanlandschap.

De vier hoeken van de horloges zijn ontworpen naar de voeten van de maanlander van de NASA. In het stalen horloge zit dan ook staal afkomstig van de Apollo 11 maanlander.

Beschikbaarheid

Dat het om exclusieve horloges gaat mag dus duidelijk zijn. Van iedere kleur van de Space Invaders horloges worden er maar acht gemaakt. Van iedere kleur van de Pac-Man horloges verschijnen er iets meer. Daarvan komen er 20 op de markt. Een horloge uit deze serie gaat $17.900,- kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram