Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de OnePlus Nord 2 X PAC-MAN in beeld

Vorige week mochten we je al laten weten dat er een PAC-MAN editie van de OnePlus Nord 2 aan zat te komen. Voor je morgen de review bij ons leest, laten we je vandaag alvast de officiële beelden van deze waanzinnige smartphone zien.

Want de OnePlus Nord 2 heeft een complete facelift gekregen ter eren van de samenwerking met Bandai Namco voor PAC-MAN. Niet alleen het toestel is aangepast, ook de complete verpakking. Bovendien zit er in de achterkant van het toestel een glow in the dark print. Hierdoor ziet jouw toestel er ’s nachts heel anders uit dan overdag. Zeker wanneer je ook nog eens de cover gebruikt die aan twee kanten is bedrukt voor een 3D-achtig effect.

Is er nog iets veranderd sinds de originele Nord 2? Behalve het uiterlijk en de lader niet. Je krijgt namelijk voor het eerst een USB-C naar USB-C lader bij het toestel.

Koop je het toestel niet bij Amazon, dan krijg je er ook nog een extra doosje bij. Daarin zitten LEGO steentjes (niet van het echte LEGO) waarmee je een PAC-MAN telefoonhouder kunt opbouwen.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.