Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo’s Wii U Ligt 30 November in de Winkel

Eindelijk weten we wanneer de nieuwe Wii U van Nintendo ook in de Nederlandse schappen zal liggen. Dat zal vanaf 30 november 2012 zijn. Dit liet Nintendo weten via het Nintendo Direct kanaal.

De Wii U is het eerste echte HD console systeem van Nintendo dat voortborduurt op de succesvolle Wii. Naast dat de Wii U over veel krachtigere hardware beschikt, krijg je er ook een Wii U GamePad bij (je kunt er ook nog een tweede aan hangen). Deze brengt een dual-screen touch ervaring naar de woonkamer.

Zoals je van Nintendo mag verwachten, is de Wii U in staat om met als je oude Wii hardware samen te werken. Geen noodzaak dus om je oude controllers of balanceboard op straat te zetten.

Line-up

Nintendo heeft zonder twijfel de sterkste line-up van games die we in tijden bij een console release hebben gezien. Sterker nog, het is voor het eerst dat er echt niets over te klagen valt. Zo zullen New Super Mario Bros. U, Nintendo Land, FIFA 13, ZombiU, Rayman Legend, Call of Duty: Black Ops II, Mass Effect 3 – Special Edition, NBA 2K13, 007 Legends, Skylanders Giants, Cabela’s Dangerous Hunts 2013, Monster Hunter 3 Ultimate, Disney Epic Mickey 2: The Power of Two en nog veel, veel, heel veel meer! Check de preview van een aantal van deze nieuwe Wii U games.

Beschikbaarheid

Op 30 November zul je (als je snel genoeg bent) twee hardware bundels aantreffen. Het Basic Pack bevat het Wii U systeem met 8GB opslagruimte en een witte Wii U GamePad. Het Wii U Premium Pack bevat een zwart systeem met zwarte GamePad en 32GB aan opslagruimte, een standaard voor zowel de Wii U als de GamePad een Game Pad Docking Station en de game Nintendo Land. Daarnaast kunnen Premium kopers gebruik maken van het premium spaarplan van Nintendo waarmee je bij de aankoop van downlaods versneld voor gratis games kunt sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.