Het wemelt al langer van de geruchten over de vorm van de nieuwe iPhone 5 van Apple. Een fabrikant genaamd SGP is al op de hoogte van de vorm van de nieuwe iPhone. Zo niet, is het keiharde bluf. Hoe dan ook, webwinkel MobileFun heeft de eerste Foto’s van het nieuwe SGP assortiment al rondgestuurd.

SGP komt met een screenprotector van gehard glas met een dikte van 0.4mm en een tweetal hoesjes. Hoewel de fabrikant op de hoogte lijkt te zijn van de vorm, lijkt het toch de iPhone 4(S) die op de verpakking van de nieuwe screenprotector staat. De andere hoesjes laten natuurlijk ook nog een beetje ruimte over mochten ze er een millimeter naast zitten. Het linker hoesje is er trouwens één van een iPhone 4(S). Je ziet dus dat de iPhone eindelijk groter gaat worden. Zou Apple nu Samsung nadoen? 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.