MobileFun Ontvangt Eerste iPhone 5 Acccessoires

Het wemelt al langer van de geruchten over de vorm van de nieuwe iPhone 5 van Apple. Een fabrikant genaamd SGP is al op de hoogte van de vorm van de nieuwe iPhone. Zo niet, is het keiharde bluf. Hoe dan ook, webwinkel MobileFun heeft de eerste Foto’s van het nieuwe SGP assortiment al rondgestuurd.

SGP komt met een screenprotector van gehard glas met een dikte van 0.4mm en een tweetal hoesjes. Hoewel de fabrikant op de hoogte lijkt te zijn van de vorm, lijkt het toch de iPhone 4(S) die op de verpakking van de nieuwe screenprotector staat. De andere hoesjes laten natuurlijk ook nog een beetje ruimte over mochten ze er een millimeter naast zitten. Het linker hoesje is er trouwens één van een iPhone 4(S). Je ziet dus dat de iPhone eindelijk groter gaat worden. Zou Apple nu Samsung nadoen? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram