Logo GadgetGear.nl
Huawei P60 Series
Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Nieuwe telefoon? Zo houd je hem zo lang mogelijk goed!

Een nieuwe telefoon kopen is natuurlijk iets waar ons gadget hartje een heel stuk sneller van gaat kloppen. Of het nou de nieuwste iphone of een mooie android is, een nieuwe telefoon maakt altijd blij. Na zo’n grote investering is het belangrijk dat we zo zuinig mogelijk met onze nieuwe telefoon omgaan. Je wilt immers wel zo lang mogelijk van je nieuwe telefoon kunnen genieten. Zo zijn er verschillende dingen die je kunt kopen om je telefoon zo lang mogelijk goed te houden. Lees je met ons mee?

Bescherming van het scherm

De meeste invloeden van buitenaf krijgt je telefoon natuurlijk op het scherm. Denk aan de sleutels die ook in je jaszak zitten en krassen maken op je telefoon, of wanneer je je telefoon per ongeluk op het scherm neerlegt in plaats van op de achterkant. Om krassen op je nieuwe telefoon te voorkomen, is het natuurlijk belangrijk om een goede screenprotector aan te schaffen. Zo een beschermlaag beschermt je nieuwe mobieltje niet alleen tegen krassen, maar zal je scherm een stuk minder snel breken als je je telefoon laat vallen! In dat geval vangt je screenprotector de klap op. Een essentiële toevoeging dus!

Een goed hoesje

Het lijkt heel logisch dat je een goed hoesje voor je nieuwe telefoon nodig hebt, maar we willen het je toch nog even voor de zekerheid laten weten. Wanneer je in de winkel staat om een hoesje uit te zoeken, is het natuurlijk belangrijk om even na te denken over je eigen levensstijl. Ben je een actief persoon of kun je soms wat rommelig zijn? Dan kan een hoesje dat extra goed beschermt tegen vallen misschien wel een goed idee voor je zijn. Mocht je nog wat extra bescherming van je scherm willen, dan kun je ook nog een hoesje kopen dat je open en dicht kunt klappen. Voor extra bescherming kun je gaan voor een hoesje net wat “hoger” is en dat over je scherm heen valt. Dat is pas optimale bescherming! Let hierbij wel op de screenprotector die je aanschaft: deze kan dan niet edge-to-edge zijn.

Een oplaadstandaard

Heb je ooit gedacht aan een oplaadstandaard? Met deze kun je je telefoon rechtop in de standaard bewaren terwijl hij oplaadt, en hoef je deze dus niet neer te leggen. Een ideale manier om je telefoon verder te beschermen tegen krassen, bijvoorbeeld op de camera. Een ander voordeel is dat je je telefoon minder snel kwijt zal raken. Nu heeft hij altijd een vast plekje namelijk.

Zo, met deze tips zal je een stukje langer van je nieuwe telefoon kunnen genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.