Google Glass op de Catwalk van de New York Fashion Week

Google Glass is het nieuwste project van Google om informatie altijd, en overal inzichtelijk te maken. Letterlijk, want de bril is in staat om informatie direct op jouw netvlies te projecteren. Hoewel Google al vele demo’s heeft gegeven, zien we de bril nu voor het eerst ingezet worden tijdens de New York Fashion Week.

Modeontwerper Diane von Furstenberg heeft de nieuwe bril van Google opgenomen in haar 2013 lentecollectie presentatie. De bril is tijdens de presentatie van de nieuwe modelijn vooral gebruikt oom behind the scenes filmpjes te schieten. Komende donderdag zal de ontwerpster de filmopnamen van de bril op haar Google+ account plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram