Google Glass is het nieuwste project van Google om informatie altijd, en overal inzichtelijk te maken. Letterlijk, want de bril is in staat om informatie direct op jouw netvlies te projecteren. Hoewel Google al vele demo’s heeft gegeven, zien we de bril nu voor het eerst ingezet worden tijdens de New York Fashion Week.

Modeontwerper Diane von Furstenberg heeft de nieuwe bril van Google opgenomen in haar 2013 lentecollectie presentatie. De bril is tijdens de presentatie van de nieuwe modelijn vooral gebruikt oom behind the scenes filmpjes te schieten. Komende donderdag zal de ontwerpster de filmopnamen van de bril op haar Google+ account plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.