Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gillette en YouTube Lanceren de Gillette Football Club

Groot nieuws vandaag van Google en Gillette. De twee G’s zijn namelijk samen aan de slag gegaan om de nieuwe Gillette Football Club op te zetten. Een speciaal YouTube kanaal voor voetbalfans.

Onder het motto ‘The Best a Fan can Get’ voorziet een speciale redactie voetbalfans van content. Voor een optimale ervaring moet je wel inloggen en aangeven welke clubs je leuk vindt, maar dan krijg je ook echt alle filmpjes die ze over jouw club hebben.

Naast filmpjes, biedt het Gillette Football Club YouTube kanaal nog veel meer functionaliteit. Zo is het mogelijk om vanuit het kanaal statistieken te checken. Daarnaast zullen de statistieken binnenkort ook samengevoegd worden met de filmpjes zodat je deze niet los hoeft op te zoeken.

Naast het plaatsen van fragmenten, gaat Gillette ook shows opnemen die exclusief op het kanaal te vinden zijn. Gezien Gillette de grote sponsor achter het project is, hoef je niet voor de content te betalen. In ruil krijg je natuurlijk ook makkelijk en snel toegang tot filmpjes over de Gillette producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.