Arjan Olsder
Arjan Olsder

SanDisk Introduceert de Goedkope ReadyCache SSD

Na onze ombouwsessies van een laptop en een desktop weet iedereen het wel. Investeren in een SSD is de goedkoopste manier om je PC even flink te versnellen. Toch zijn SSD’s nog steeds aardig prijzig en neem het ombouwen best wat tijd in. Met de ReadyCache SSD denkt SanDisk een mooie brug te slaan.

SanDisk’s nieuwste oplossing bestaat uit een kleine 32GB SSD en een software oplossing die het allemaal een stuk makkelijker moet maken. Door de combinatie is het namelijk niet meer nodig om jouw Windows partitie naar de SSD te kopiëren.

Het enige dat nodig is, is de SSD op het moederbord aan te sluiten. De software van SanDisk zal daarna bepalen welke bestanden het op de SSD zal plaatsen om het opstarten van het systeem en de software die erop staat flink te versnellen. De software kan zelfs met meerdere schijven overweg. Dus wanneer jij dagelijks gebruik maakt van Photoshop, en die staat op een andere schijf, dan zal de ReadyCache deze zeer waarschijnlijk toch ervoor kiezen om hem over te zetten.

Beschikbaarheid

De ReadyCache ligt nu in de winkel en kost €49,99. SanDisk geeft 3 jaar garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.