Iedereen die wat vaker achter de barbecue staat weet hoe belangrijk de rook van hout kan zijn voor het vlees. Zeker wanneer je een gasbarbecue in de tuin hebt staan, kan hout net dat beetje aroma toevoegen wat je zonder kolen anders zou missen.

De Woodwraps zijn dunne velletjes hout die je bij de Weber dealer op de kop kan tikken. Doordat de velletjes erg dun zijn, kan je ze prachtig om een stukje vlees rollen waarna je ze met een stukje keukengaren dichtbindt. Je moet er alleen wel eerst aan denken om ze een uurtje te laten weken in water, anders ga je enkel hout verbranden.

Het gaat bij deze velletjes immers om de rook die ze genereren. Doordat het vel het vlees omsluit krijgt de rook alle kans om goed in het vlees te trekken.

Beschikbaarheid

De Woodwraps zijn verkrijgbaar in de ‘smaken’ Cedar en Black Alder. Een pakje kost €9,95.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.