Vodafone komt Eindelijk met Femtocellen

Vanaf 3 september start Vodafone met de levering van Femtocellen. Dit zijn als het ware mini-GSM masten die je in huis plaatst om de 3G dekking van je smartphone(‘s) te verbeteren. Het gebruik van zwaardere materialen in de bouw zorgt steeds vaker voor gaten in het netwerk.

De femtocellen van Vodafone worden verkocht onder de naam SignaalPlus Plug & Play. De femtocellen dienen niet alleen ter verbetering van de inpandige dekking, maar zijn ook een backup wanneer Vodafone last heeft van storingen of overbelasting.

De SignaalPlus Plug & Play femtocel wordt in-huis op de vaste internetverbinding aangesloten en heeft een bereik van ongeveer 30 meter. Er kunnen maximaal 8 gesprekken of datasessies tegelijk mee worden afgehandeld en natuurlijk alleen voor Vodafone simkaarten. De femtocel kan gelimiteerd worden tot de eigen maximaal 32 simkaarten of open worden gezet voor derden.

Beschikbaarheid

Vodafone start met de levering vanaf 3 september en vraag €85 voor een femtocel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.