Vanavond is het dan eindelijk zo ver. Na het legendarische The Roast of Charlie Sheen in 2011, komt het kanaal nu met The Roast of Roseanne. We hebben het over Roseanne Barr uit de gelijknamige comedyserie die tot enkele jaren terug werd herhaald op de publieke omroep. Als ik aan haar denk hoor ik nog steeds die snerpende stem en onuitstaanbare lach.

Via de website Roast2012.nl kan iedereen vanavond meedoen met de Roast. Via je desktop, laptop of tablet kan met behulp van de Roast-O-Meter feedback geven op de kwaliteit van de grappen of Roseanne blussen als het allemaal net iets te hard wordt.

De show wordt gehost door Roast master Jane Lynch en de Roasters zijn Ellen Barkin, Gilbert Gottfried, Jeffrey Ross, Wayne Brady, Seth Green, Katey Sagal, Carrie Fisher, Antony Jeselnik en Amy Schumer.

Naast het geven van feedback is het mogelijk om grappen direct via Facebook of Twitter met je vrienden te delen. Dat gebeurt niet in tekst, maar meteen in videobeeld. Die jongens van Comedy Central zijn wat dat betreft goed bezig.

Naast een website voor Dasktop, tablet of laptop, heeft Comedy Central ook de Roast Remote app ontwikkeld. Ook daarmee kan je direct bijdragen aan de roast. Meekijken doe je vanavond om 22:00 op Comedy Central.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.