Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Steam Gaat Apps Aanbieden

Als je een PC gamer bent (of in ieder geval een gamer), dan ken je Steam. Steam was één van de eerste platforms voor digitale distributie van games. Nu Valve, de makers van Steam, stevig voet aan grond heeft, is het tijd voor uitbereiding.

Steam gaat namelijk ook apps verkopen aan de 40 miljoen gamers die een Steamaccount hebben. De eerste apps worden naar verwachting op 5 september op het platform gezet en zullen toegang krijgen tot de cloud services van Steam. Games gebruiken de cloud voor backups van savegames terwijl apps er mogelijk instellingen en zelfs documenten kunnen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.