Steam Gaat Apps Aanbieden

Als je een PC gamer bent (of in ieder geval een gamer), dan ken je Steam. Steam was één van de eerste platforms voor digitale distributie van games. Nu Valve, de makers van Steam, stevig voet aan grond heeft, is het tijd voor uitbereiding.

Steam gaat namelijk ook apps verkopen aan de 40 miljoen gamers die een Steamaccount hebben. De eerste apps worden naar verwachting op 5 september op het platform gezet en zullen toegang krijgen tot de cloud services van Steam. Games gebruiken de cloud voor backups van savegames terwijl apps er mogelijk instellingen en zelfs documenten kunnen plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram