Sitecom Introduceert de Snelle WLA-6000 WiFi Stick

Sitecom heeft onlangs de nieuwe WLA-6000 WiFi stick aangekondigd. Deze nieuwe stick maakt gebruik van de N standaard, waardoor de prijsvechter in staat is om een relatief snelle WiFi stick in de markt te zetten.

De nieuwe stick van Sitecom is in staat om datasnelheden te behalen van 450Mb/s. Dit doet de stick door met drie antennes gebruik te maken van de 5Ghz band. Bijkomend voordeel van deze band is dat ze minder storingsgevoelig zijn. Hoewel ondersteuning van de N specificatie in dit segment een interessant product oplevert, blijft het nog even wachten op de nieuwe AC toppers van Netgear, Buffalo en Belkin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.