Als ik terugblik op ruim een jaar smartphones reviewen, zijn er weinig toestellen geweest die echt een unieke ervaring hebben achtergelaten. De meeste toestellen zijn gewoon enorm goed in wat ze doen, of net niet. Het enige toestel waarvan de reviewperiode wel echt bij is gebleven is de Galaxy Note van Samsung. Het grootste toestel dat ik ooit in mijn handen hield.

29 augustus zal Samsung de nieuwe Galaxy Note 2 onthullen tijdens een speciaal evenement vlak voor de IFA in Berlijn. Reuters weet te melden dat Samsung het toestel de “next Galaxy Note” noemt in plaats van de Note 2. Daarmee zouden ze qua naamgeving een ‘Appletje’ doen.

Qua specs weten we nog weinig over het toestel. Het gerucht gaat dat Samsung een nieuwe 1680×1050-scherm in de nieuwe Note zal leggen. Deze meet dan 5.5 inch, net wat groter dan de eerste Note. Wat het ook worden gaat, de ervaring zal vast weer bijzonder zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.