Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Samsung C Pen Stylus

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Ligt goed in de hand
  • Mooie, smalle punt
  • Strak uiterlijk

THE BAD

  • Je moet hem wel los meenemen natuurlijk

Hoewel de Galaxy Note het beste scherm heeft om op de schrijven met een stylus, komt die van de Galaxy S III toch ook wel in de buurt. Speciaal voor iedereen die ook op de S III wilt kunnen schrijven bracht Samsung gelijktijdig met de Galaxy S III ook de C Pen uit.

Natuurlijk is het mogelijk om een reguliere tablet-stylus vast te pakken en daarmee op het scherm van je smartphone te schrijven. Sterker nog, vaak is dit de enige manier. De C Pen is echter bijzonder omdat de punt van de C Pen zeer dun is. Te dun voor bijvoorbeeld de iPad. Die merkt hem niet op. De punt van de C Pen is dan ook 3mm breed ten opzichte van de 6mm die een normale stylus nodig heeft.

Het Gevoel

Schrijven met de C Pen werkt zeer comfortabel. De stylus hoeft niet in de behuizing van je Galaxy S III smartphone te passen, want daar is toch geen plaats voor. Samsung heeft er dus een mooie dikke pen van gemaakt die lekker in de hand ligt. Voor iedereen die de pen gebruikt heeft Samsung onder anderen de S Memo app op de smartphone gezet.

Uiterlijk

Qua uiterlijk heb je ook niets te klagen. De pen die wij ontvingen is in dezelfde blauwe kleur als de Pebble Blue Galaxy S III. Oké, het matched niet helemaal met de witte van ons.

Conclusie

De C Pen is de meest comfortabele smartphone stylus die ik ooit in de hand heb gehouden. De dunne punt maakt het schrijven zeer gemakkelijk en… zelfs een beetje tekenen is geen probleem voor de C Pen. Is het een accessoire die eigenlijk standaard bij de S III hoort te zitten? Ik vind van wel. Gewoon omdat veel gebruikers nu niet weten hoe comfortabel het werken met de C Pen is.

Advertentie:

Wij ontvingen de Samsung C Pen via Mobiel Bereikbaar. Een verkoper van mobiele accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.