Nieuwe Strategie voor Motorola

Motorola Mobility gaat, nu het onderdeel van Google is geworden, een andere weg in. Google wilt problemen met haar partners voorkomen en gaat het bedrijf deels uitkleden. Daarnaast gaat Motorola Mobility zich alleen nog op high-end mobieltjes richten.

In totaal moet een vijfde van het personeel bij Motorola Mobility vertrekken. Door deze bezuiniging hoopt Google niet alleen een betere band met haar hardware-partners aan te halen, maar ook dat Motorola eindelijk eens uit de rode cijfers komt. Het gaat al jaren slecht met het bedrijf. Daarnaast gaat Motorola 30 van de 94 kantoren die het wereldwijs in bezit heeft, sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events