Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mio Komt met de Mio Cyclo 100-serie

Ze doen het niet op de IFA, maar wel in Duitsland. Ze zitten namelijk op het EuroBike evenement en daar toonde Mio haar nieuwe Cyclo 100-serie aan de pers. Een nieuwe generatie navigatieoplossingen voor fietsers.

De nieuwe serie bestaat uit maarliefst 4 modellen. De Mio Cyclo 100, Cyclo 105, Cyclo 105 H en de Cyclo 105 HC. Ook nu zijn de navigatiesystemen weer sterk gericht op sportieve fietsers, al zijn ze wat simpeler van opzet dan de 300-serie van Mio.

Mio Cyclo 100

De Mio Cyclo 100 is een fietscomputer die snelheid, tijd, afstand, hoogte en calorieverbranding meet en routes bijhoudt via de ingebouwde GPS. Het apparaat is direct uit de doos staand of liggend te monteren. De computer heeft een 1,8 inch display, een simpele menustructuur en een zelf in te stellen dashboard. De behuizing is IPX7 stof- en spatwaterdicht. De batterij gaat 18 uur mee.

Met een persoonlijke work-out partner kunnen sportievelingen hun prestaties verbeteren en deze direct delen via social media met de MioShare desktop- applicatie. Middels deze applicatie kunnen ook prestaties worden bijgehouden, routes worden gedownload en software updates worden verkregen.
Mio Cyclo 105 Serie

De drie fietscomputers van de Mio Cyclo 105-serie hebben de basisfunctionaliteiten van de Cyclo 100, maar zijn alle drie uitgebreid met een ingebouwde ANT+sensor en andere accessoires. Zo biedt de Mio Cyclo 105. De Mio Cyclo 105 H heeft als toevoeging de draadloze hartslagmonitor meegeleverd. De Cyclo 105 HC heeft het complete pakket om prestaties te meten, te evalueren en te verbeteren en heeft naast de ingebouwde ANT+ sensor de draadloze hartslagmonitor en cadans- en wielsensor.

Beschikbaarheid

De Mio Cyclo 100-serie is vanaf eind september verkrijgbaar. De Mio Cyclo 100 gaat €139,99 kosten. De 105 gaat voor €169,99 over de toonbank terwijl de 105 H €209,99 gaat kosten. Het topmodel uit de serie, de 105 HC gaat €239,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.