Marijke Helwegen Irritantste Navigatiestem

Navigon heeft onderzoek laten doen naar het gebruik van navigatiesystemen in Nederland. Uit dit onderzoek zijn een aantal interessante feitjes naar boven gekomen. Zo blijkt dat 62% van de rijders met navigatiesysteem toch weet te verdwalen.

We zijn daarnaast zo gewend geraakt aan navigatie dat tweederde van de bestuurders de provinciale hoofdsteden Groningen en Den Bosch niet aan kan wijzen op de kaart. Bijna een derde van de respondenten geeft toe dat zijn of haar topografische kennis achteruit is gegaan.

15% van de autorijders maakt gebruik van een ingebouwd navigatiesysteem terwijl 76% beschikt over een los apparaat. 9% van de automobilisten maakt gebruik van een smartphone.

De meest irritante navigatiestemmen komen van Marijke Helwegen (bekend van de botox), Britt Dekker (bekend van Echte Meisjes en de Playboy) en Peter R. de Vries (niet bekend van de Playboy). De favorieten zijn André van Duin, Marco Borsato en Frans Bauer. De meest aantrekkelijke stem komt van Katja Schuurman (ook bekend van de Playboy).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.